Пиратия.онлайн — в търсене на съкровища

Понякога толкова ни се иска да захвърлим важните дела и задълженията си и да станем отново безгрижни тийнейджъри, които мислят само за компютърни игри и забавления. Може би това не е съвсем правилно, но понякога можем да си позволим. Днес ви предлагаме да си припомните детството и да се върнете в тайнственият свят на пиратите и съкровищата — пиратия.онлайн!

Пиратия.онлайн е онлайн мултиплейър ролева игра, в която действието се развива в измислена аниме вселена. Тук всеки играч може да стане капитан на кораб и да тръгне заедно със своят екипаж в търсене за съкровища, които според легендата отдавна били скрити от тайнствения Крал на Пиратите. Играчите ще тръгват на вълнуващо пътешествие из гъстонаселени градове, жарки плажове, тайнствени гори и със собствените си кораби да прекосят безкрайните простори на Трите Океана в търсене на богатство и слава.

В играта има обширна бойна и магическа система, която позволява на всички желаещи да участват в колоритни битки и спиращи дъха сражения, които не се забравят лесно. В този свят цари неповторима атмосфера на пъстра аниме вселена, създадена с помощта на триизмерна графика, населена от интересни герои и забавни чудовища.

piratia-online-4

Трябва да се отбележи, че сървърът е абсолютно безплатен. Пиратия.онлайн ви предлага отлична руска версия на тази игра, в която ще намерите качествен превод, постоянно работещи сървъри и интересно онлайн общество, където можете да поискате съвети от равни на вас играчи. Хиляди хора по цял свят с удоволствие играят тази игра. За да станете един от тях, трябва само да свалите играта Пиратия и да се регистрирате на сайта пиратия.онлайн. На сайта ще намерите подробно описание за условията на играта, персонажите, секретите и, разбира се, стъпките, които е необходимо да направите, за да започнете да играете. Всичко е много просто и бързо.

Очаква ви приказен свят на пиратия.онлайн. Интересно, кой герой ще си изберете?

Comments are closed.