Владивосток.онлайн — пред очите на всички

Посвещава се на всички градове и села.
Времето лети, технологиите се развиват, а нашият свят става все по-зависим от информацията. Хората са свикнали толкова бързо да получават отговори на своите въпроси, че понякога не се замислят за произхода и правдоподобността на получената информация. Ето, точно затова трябва да се създават сайтове, предлагащи истинска, актуална и необходима информация, дори и в рамките на определено населено място. Пример за такъв сайт е владивосток.онлайн.

Не, това не е личният сайт на кмета на Владивосток и не е порталът на градската администрация, но тук е събрана и представена информация, която е всеки ден необходима на жителите на града. Например, в секцията “Видео новости” са събрани последните новини за Владивосток от телевизията, а в секцията “Новости” има статии, посветени на актуални и интересни събития в водещите медии на Владивосток. Обаче, най-посещавана секция със сигурност е “Веб-камери”, в която със собствените си очи всеки желаещ директно може да се увери в наличието или отсъствието на задръствания на най-натоварените улици на града. Много добра идея, между другото! На сайта има картинка от повече от 20 камери, разположени по пътищата на Владивосток. Гледката е не само полезна, но и доста вълнуваща.

Освен това на сайта ще намерите снимки на града, колекция от онлайн игри и уникална анимирана карта за прогноза на времето, с помощта на която ще можете сами да направите приблизителна прогноза на близките дни и още и още.

vladivostok-online-2
Сайтът владивосток.онлайн наистина отговаря на името си. Всичко е достъпно, лесно и полезно. Не може да не радва, че такива сайтове стават все повече и повече: тобольск.онлайн, усинск.онлайн, выборг.онлайн, качканар.онлайн, лазаревка.онлайн и т. н. Надяваме се, че този списък ще се увеличава и нататък и че скоро с названията на домейни ще можем да учим географията на Русия и не само нейната…

А вашият град има ли вече свой сайт на кирилица? ;)

Comments are closed.