Видео

Честит Рожден Ден, .САЙТ и .ОНЛАЙН!


Една година… една година измина от стартирането на регистрациите за .САЙТ и .ОНЛАЙН. Въпреки краткия период, се случиха много неща. Стартирали като първи сред новите, нашите домейни на Кирилица поддържат едно от първите места по брой сред всички нови не-латински домейни в света.
Ако все още не сте намерили своята идея, специално за рождения си ден подготвихме видео материал, който да вдъхновява и мотивира, за да можем всички заедно да се обединим и да продължаваме да допринасяме за каузата “Интернет на нашия език”.

януари 2015

Свали видео от рождения ни ден

.САЙТ .ОНЛАЙН Промо Видео


Времето лети…Нашите бебета .САЙТ и .ОНЛАЙН пораснаха и тъкмо прохождат, започва истинският им живот! Тяхната сила се увеличава и вече нищо не може да им устои, появява се магията им да трансформират букви, звуци, животни…нещата се променят…Сега е време и ние да се променим! Нека да започнем да ценим това, което ни прави специални, това, което ни прави различни от всички останали - нашият език! Сега всеки от вас може да започне да създава своето собствено парче от Интернет на собствения си език, регистрирайки името на своя сайт с домейна .САЙТ или .ОНЛАЙН!
Бъдете първи! Бъдете уникални! Бъдете себе си!

април 2014

Свали промо видеo