.САЙТ и .ОНЛАЙН ще вземат участие в ежегодното Интернет събитие ДОМЕЙН ФОРУМ, което ще се състои в Sence Хотел, София, в първия петък на декември (05.12.) тази година.
Домейн Форум 2014 е организан в 4 ПАНЕЛА, които ще включват най-обсъжданите теми от Интернет областта, а именно:
  • Влияние на новите gTLD-та (общи домейни-от-първо-ниво) и Маркетинг, брандове, услуги: Над 1000 Нови Домейна променят домейн бизнеса, така че ще си говорим за: Взаимодействие между Регистри и Регистратори, нарастващата роля на специалицираните технически центрове, нови начини за поддържане и  промотиране на домейни, нови условия на пазара, нови модели за достигане до потребителите.
  • Мултиезичен Интернет: сред новите домейни ICANN даде възможността на света всяка общност да използва собствения си език онлайн. Така че в този панел ще разберете за опита на представители на регистри, управляващи домейни.
  • Интенет Управление: това е единственото събитие в България, където можете да разберете повече за тази толкова голяма и важна тема. Очакваме представители на ICANN,  на българското правителство и на Съвета на Европа.
Не пропускайте възмоцността да увеличите знанията си за Интернет, Домейните, Пазара на Домейни, Интернет Управлвението. Елате и чуйте! Ела и задайте своите въпроси! Елате и споделете своя опит!

Comments are closed.