Алыепаруса.онлайн на гребена на творческа вълна в Интернет

За какво се сещате когато чуете израза “Алени платна”? Най-вероятно си представяте замислен поглед, върху устните - усмивка, а въображението ви започва да рисува нещо прекрасно и вдъхновяващо… Затова, как още може да се казва проектът, изцяло посветен на творби? Ето ги: алыепаруса.онлайн (прев. алениплатна.онлайн), които се носят из обшира на Интернет, предлагайки на всички желаещи да вземат участие в конкурсите, посветени на творческата реализация на хората.

Сайтът алыепаруса.онлайн съществува в Интернет от неотдавна, но вече успя да спечели популярността и любовта на хората, които обичат да творят, защото главната цел на проекта е търсене, развитие и подкрепа на талантливи деца, младежи, педагози, творчески семейства. Тази цел те постигат и с провеждане на различни масови мероприятия — конкурси, фестивали и маратони.

В момента на сайта продължава приемането на творби за конкурсите “Зимнее вдохновение” (прев. “Зимно вдъхновение”) и “Мастерская Деда Мороза” (прев. “Работилницата на Дядо Мраз”). Всеки може да участва - от едногодишни деца, младежи, родители, дядовци, баби, педагози и всички, които просто не могат да стоят без работа и им се отдава да създават прекрасни неща със своите ръце.


За да вземете участие, трябва да се регистрирате в Личния кабинет, там ще можете да видите информация относно вече публикуваните от вас конкурсни творби. Можете да следите  процеса и резултатите на текущите конкурси. Всички участници, разбира се, задължително се награждават с Дипломи.

Самият сайт алыепаруса.онлайн е направен колоритно, атрактивно и в същото време просто и достъпно, за да може дори хората, които не са съвсем наясно с Интернет, да могат да го ползват с лекота.

“Нашият сайт е полезен за творческа самореализация на деца и възрастни. Провеждаме Конкурси сред деца, младежи и възрастни.
Домейнът “.онлайн” много ни хареса. Според нас, той е много позитивен и символизира постоянна достъпност в мрежата, а също така предизвиква доверие от страна на участниците. Доверието е най-важното нещо в рамките на “първите стъпки!”, - представител на алыепаруса.онлайн

Comments are closed.