Твоята среда.онлайн, каква е тя?

Замисляли ли сте се някога, в каква среда живеете? А в каква бихте искали? И бихте ли искали самите вие да участвате в нейното създаване? Ако вашият отговор на всички три въпроса е положителен, тогава сайтът среда.онлайн определено ще ви заинтригува.

Среда.онлайн е проект на института по урбанистика “Среда”, фокусиран върху комплексното проучване и развитие на градските територии. В института се изучават проектиране на комфортна градска среда,
управление на проекти в областа на развитието, разработване на уникални решения за променящи се градове.


Среда.онлайн предлага на всички желаещи да вземат участие в едногодишната магистърска програма “BUILDING THE CITY NOW”, получила акредитация в Барселонския Технически Университет “BarcelonaTECH”. Основаната задача на този курс е подготовка на търсени специалисти, експерти в градската среда.

На сайта ще намерите видео презентация на магистърската програма, ще научите подробности и ще се запознаете с преподавателите  - специалисти от международно ниво. Освен това, тук ще получите пълна информация относно лекциите, продължителност и цена на курса, магистърската диплома и разбира се изискванията и документите, необходими за абитуриентите. А с помоща на бутона   “Подробнее о программе” (прев. Подробности за програмата) ще можете да свалите подробно описание на курса в PDF.


Ако Вие усещате, че архитектурата е Вашата съдба, ако Ви дразнят сивите градски улици и тъжни сгради, запомнете сайта среда.онлайн, може би това е Вашият шанс да промените света!

Comments are closed.