Звонки.онлайн — винаги бъди на линия

В днешно време просто не можем да си представим живота без телефони и други комуникационни устройства и програми. Интернетът ни разглези, свикнахме, че можем почти всеки момент бързо и безплатно да се свържем с важните за нас хора. Само че има една ключова дума, а именно - “почти”.  Да си признаем, има случаи, когато спешно трябва да се свържем с някой, а този някой в момента няма връзка с интернет. Сигурно ще кажете, че това не е проблем — има мобилни телефони. Но ако става дума за човек, който се намира в чужбина?

Тук на помощ идва новият съвременен телекомуникационен сервиз — звонки.онлайн (прев. “обаждания.онлайн”), който дава възможност да се свържем безплатно и анонимно почти с всички точки на света, да се обадим на роднини, когато нямаме пари в телефонната си сметка или просто да звъннем на близките хора в трудна ситуация. На сайта има възможност за безплатно обаждане, обаче има и ограничение във времето — най-често това е 1 минута.Не е никак малко. Освен това, действащите ограничения във времето и броя достъпни обаждания през деня постоянно се увеличават във връзка с увеличаването на активността на посетителите на сайта.

За да осъществите безплатно обаждане от компютър на телефон, ще ви трябват само 3 неща:

  1. връзка с Интернет;
  2. микрофон;
  3. външни колонки/слушалки.

За обаждане от компютър не ви трябва регистрация на сайта или сваляне на програмата. Просто въвеждате желания телефонен номер в специално поле на телефона на заглавната страница на сайта и натискате бутона за повикване. Ако все-пак 1 минута не ви стигне, можете да се възползвате от услугата - платено обаждане, което при всички случаи ще излезе по-евтино отколкото обаждане в чужбина от мобилен телефон. Таксите за платени обаждания можете да научите в секция “Тарифы”.

Сервизът звонки.онлайн се основава върху технологията на IP-телефоните. Тя дава възможност да има напълно безплатни обаждания през Интернет с доста високо качество на връзката. Територията на обаждания от сайта звонки.онлайн постоянно се увеличава, а сред основните му предимства продължават да бъдат:

  • Възможност за безплатни обаждания на мобилни и стационарни телефони.
  • Широка гама достъпни за обаждания направления.
  • Всичко е онлайн –  за да се обадите през Интернет няма нужда да инсталирате специален софтуер.
  • Няма нужда от регистрация.
  • Лесна и удобна ползваемост — само набирате номера и можете да говорите.

Обаждайте се, пробвайте, споделяйте впечатления и дори сега да нямате нужда от тази услуга, не забравяйте - знаещият е по-малко уязвим!

Comments are closed.